Opleidingen

Nautiek Trainingen verzorgt een groot aantal opleidingen waarbij de mogelijkheden voor invulling, data en plaats van uitvoering ongekend zijn. Uiteraard bieden wij de meest bekende en verplichte opleidingen waarvan u hieronder een opsomming ziet. Door te klikken op de training waarover u meer informatie wilt hebben komt u terecht op een pagina met meer uitleg.

Natuurlijk zijn alle opleidingen op maat af te stemmen en kunnen wij op zeer praktische wijze de opleidingen bij u aan boord verzorgen.

Wij verzorgen de trainigen in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal maar vanwege de voornamelijk praktische uitvoering zijn de trainingen ook door anderstaligen met succes te volgen.

ONZE UNIEKE WIJZE VAN CERTIFICEREN!
Na afloop van elke opleiding zal direct een aantekening worden gemaakt in het veiligheidsboekje van de geslaagde kandidaat. Wanneer de deelnemer nog geen veiligheidsboekje heeft wordt dat ter plekke gemaakt en voorzien van de behaalde aantekeningen zodat de geslaagde kandidaten direct en volledig inzetbaar zijn voor de functie waarvoor de training is gevolgd.

    Offerte aanvragen
    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende opleidingen *

    Aantal mensen die de opleiding willen volgen